Langs disse linjer styrker og styrker vi grupper af vores afhængige patienter kraftigt til familieforsamlinger, adresser og rådgiver, der vil være tilgængelige for stofmisbrug, når de fokuserer på en af ​​vores specifikke stofmisbrug. Dette familieprogram vil være til stor hjælp for at forstå slavets sygdom og om, hvordan man kan tilpasse sig resultatet. Gør engageret med et modtageligt perspektiv.

Investeringer i disse sammenkomster bør ligeledes give retning og trøst omkring at lave lydgrænser for at begynde at karakterisere de nye forbindelser, der vil blive lavet gennem recuperation fra spiritusafhængighed eller afhængighed. Faste grænser er afgørende for alle sammenkomster, herunder den, der er afhængig af eller alkoholiseret. Ideelt set gennem deltagelse i vanefokus ‘Familieprogrammet vil du finde ud af, hvordan man kan omfavne en stilling i forbindelse med det afhængige individ, som generelt kan være nyttigt.

Det kan synes at være mindre krævende at vende tilbage til gamle, forankrede eksempler på forbehandlingsdage. Med hjælp fra familiegrupper og faste grænser kan ledsagere, venner og familie og chefer bemyndige den, der er afhængig / alkoholiker, til helt at være interesseret i rekreationsproceduren, og ved at gøre det er det at have tillid til den fanatiske / alkoholiske vilje få fordelene ved at afslutte hele det primære plejeprogram. Forbedre fortsættelsen og fuldbyrdelsen af ​​behandlingsstadier.

Familie, ledsagere, venner og familie og virksomheder kan ligeledes yde positiv støtte til den, der er afhængig / alkoholisk til det følgende stadium i deres behandlingsprojekt. På den tilfældige chance, at valget for enhver form for hjælpebehandling er tilgængelig, og den kliniske gruppe anser det for den største fordel for den afhængige patient at fortsætte med deres overvejelse på et opfattet valgfri kontoret, og aktiverne er tilgængelige, bør støtten lige så meget som muligt.

For ekstrem afhængighed er der en øjeblikkelig sammenhæng mellem behandlingens længde og patientens evne til at forblive uafholdelig efter behandlingen.

I situationer, hvor hjælpebehandling ikke er et valg, ville junkie have været bekendt med en af ​​de tolv stadie samarbejder under behandling. Den delte hjælp, der findes i disse sammenkomster, er nøglen til effektiv rekreation, og det er ikke kun dem der oplever afhængighed af spiritus, narkotika, næring, sex og væddemål, der kan opdage denne form for hjælp. Der er tolv etaper partnerskaber, for eksempel Al-Anon, for familier og ledsager af drunkards, Nar-Anon for dem af medicinmisbrugere, Gam-Anon for familie og ledsager af korthajer og så videre. Erfaringen med at dele og forstå både de tolv stadier og rekreationsrejsen hos andre er portrætteret af de personer, der er på vej som uden sidestykke.

Recuperating individer i partnerskaber af AA,

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *